BejelentésMegvilágosodás
A megvilágosodás az, amit éppen csinálsz, és az ahol éppen vagy. Na és ki ez aki ezt csinálja?

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Isten Hozott Kedves Létező!


Legyen örökléted boldog és békés a végtelenséget átszelve,


és olyan fénybe ragyogj, ahogy arra a világegyetem összes csillaga sem képes együttvéve.OM! SHANTI! SHANTI! SHANTI! NAMASCAR! NAMASCAR!


 


Akinek van kedve, az kontemplálhat az oldalon lévő videókra.


 

Ez a video nem egy buddha figura vagy forma imádatáról szól. Ez a videó rólad szól, a buddháról. Nálunk nincs formai imádat, mi nem vagyunk elvek határozója, sem viselkedési szabályok alkotója. Szabad vagy, már ez is egy vicc! Smile

Ezen a videón Shiva szimbolizálásban lehet gyönyörködni. Ez sem formai imádatról szól. Egyszerűen csak műalkotás és lehet élvezni.


 


 


A fű nől magától, az oldal meg elkészült.


Kedves Látogatók! Elkészült a megvilagosodas.tk oldal, mely bőven kíván foglalkozni ezzel a témakörrel, konkrétabban a tiszta semmi lét üdvösségével. Már az is nagy marhaság tőlem, hogy szavakba öntöm, de remélem kellemes kikapcsolódást és hasznos segítséget tud nyújtani a weblap mindenki számára, ha meg nem, akkor jó lehetőséget nyújt egy lényed mélyéből fakadó kacajra. Az oldal semmilyen szervezet, vagy szekta vagy vallás alá nem tartozik. Irodalmi és tartalmi ajánlásainkal nem kívánunk senkit sem meggyőzni semmiről. De tényleg, semmiről. De tényleg, semmiről. De tényleg semmiről. A semmiről. A semmiről.


 


Lehetőség van Fórumozásra.


Mindenki számára adott az a lehetőség, hogy fórumon belül bármikor szabadon kinyilatkoztathatja tapasztalatait, észrevételeit és egyéb dolgait. Mindenkit szívesen várunk. A fórum használatához, a fórum menüpontra szükséges ráklikkelned.
Josh Baran - 365 Nirvána Itt és Most Kiemelt könyv ajánló


A megvilágosodást gyakran úgy képzelik el, amit csak a kiválasztott kevesek érhetnek el szellemi gyakorlatokkal töltött hosszú évek után. A 365 nirvána itt és most megmutatja, hogy a tudatra ébredés tulajdonképp mindenki számára azonnal elérhető akár itt és most is. Josh Baran tíz éven át válogatta e felismerés 365 legerőteljesebb, legihletettebb példáját, hogy megvilágítsa a szemünk előtt feltáruló, minden lélegzetvételben megmutatkozó bőséget és kegyelmet.
Az időtlen bölcsesség ezen kultúrákon, kontinenseken, hagyományokon átívelő tárháza egyaránt magába foglalja az ősi buddhista, tibeti, zen bölcsek, keresztény és zsidó misztikusok, kortárs tanítók, tudósok és költők meglátásait, és egybeolvasztja őket, hogy együtt dicsérjék a jelen pillanat gyönyörű tökéletességét párbeszédben, történetben, meditációs gyakorlatban, dalban.
A 365 nirvána itt és most felbecsülhetetlen értékű társ minden békét kereső embernek - bármilyen szellemi tapasztalat álljon is mögötte.Képgaléria

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Hírek
Megvilágosodás Közösség

Hamarosan programok látnak napvilágot, melyek teljesen ingyenesek, az igazi önkutatók és ráébredni vágyók számára jönnek létre, ahol a téves kétségek kerülnek eloszlatásra.

tovább >>
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!